Service

Service bij GL Sport

Bij GL Sport is service vanzelfsprekend. Dit begint al zodra je binnenstapt. We geven je persoonlijk aandacht en luisteren goed naar jouw wensen. Wil je hulp, dan staan we vrijblijvend voor je klaar. Wil je liever zelf op je gemak rondkijken, dan geven we je alle ruimte.

Bij GL Sport besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling op het gebied van mode en trends. Verder investeren we veel in de kennis over onze collecties. Onze verkoopmedewerksters weten je alles te vertellen over de collectie en de kwaliteit van onze kleding. Ook geven zij graag was- en onderhoudtips, zodat je lang van je nieuwe kleding kunt genieten.

Scoor met een cadeaubon van GL Sport

We weten allemaal hoe heerlijk het is om ongedwongen te kunnen winkelen. Daarom is een cadeaubon van GL sport een leuk cadeau om iemand mee te verrassen. Natuurlijk zorgen wij voor een mooie verpakking.

Klantenkaart

Iedere klant kan profiteren van onze klantenkaart. Elk artikel (exclusief retouches en afgeprijsde artikelen) wat u bij ons aankoopt, wordt op deze klantenkaart geregistreerd. Bij aankoop van het 11e artikel worden de bedragen van de 10 voorgaande artikelen bij elkaar opgeteld en ontvangt u een korting die gelijk is aan 5% van dit totaalbedrag.

Klantvriendelijk, ook nĂ¡ je aankoop

Natuurlijk kan het voorkomen dat je achteraf toch niet blij bent met je aankoop. Dat vinden we jammer, maar is verder geen probleem. Met de kassabon, kun je de kleding binnen 8 dagen ruilen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild. Heb je een klacht? Laat het ons weten! Wij zoeken graag samen met jou naar een passende oplossing.